2014/05/14

THINK POSSIBLE

HEI! ♥ anteeksi tästä miljoona vuotta kestäneestä hiljaisuudesta =D Tää kevät on ollu täynnä tekemistä, siks ei oo ollu oikee aikaa kirjotella. Mä hain kolmeen kouluun opiskelemaan sisutusarkkitehdiksi ja niihin ennakkotehtävii uppos hyvin aikaa. Nyt on kaikki hakemukset ja työt lähetetty ja parista jo tullu kutsu valintakokeisiinki =) Hain siis Lahden Muotoiluinstituuttiin, Metropoliaan ja Taidekorkeakouluun. Kaikille samalle linjalle =) TAIKista vielä odottelen vastausta, että pääsenkö valintakokeisiin, pitäs selvitä tän kuun lopussa. jänniä aikoja eletään =) Ens maanantaina alkaa Lahden valintakokeet, ne kestää neljä päivää ja mua kuumottaa ne niin sairaasti! =D Jos täällä on joku joka on niissä Lahden kokeissa joskus käyny, nii vinkkejä otetaan vastaan !!!! Koulu hässäköitten ohella oon sit yrittäny treenailla kesäkuntoa ja käyny töissä. Pääsin kesäks Ikean tekstiiliosastolle töihin, mikä on ihan huippuu! Se piristää niin paljon, että saa jotain uutta tekemistä ! Mahtu tähän kevääseen myös yks reissu, nimittäin kävin Venetsiassa. Tulin sieltä eilen takas suomeen ja voiku oli upee reissu! Siel oli niin lämmin ja aurinkoinen sää koko viikon ja se kaupunki on vaan kauneinta! Se on niin erilainen ku mikää muu mesta, jos et ole käynyt vielä niin mene ihmeessä! Suosittelen! Mä rakastuin siihen kaupunkii täysillä. Kaikki ne kanaalit ja condoolit ja sillat ja ränsistyneet talot ja palatsit ja museot ja historia ja kirkot ja pitsa ja pasta ja jäätelö ja ja ja... tätä listaa vois jatkaa ikuisuuden ! Mä onnistuin ottamaan yli 2000 kuvaa viikon aikana, joo o oon aika ylpee itestäni! En oo koskaa viikon aikana ottanu noin paljon kuvia =D mun kone meni ihan jumii ku yritin ladatan niitä sinne =D haha. ELI teille on tiedossa paaaaaaljon kuvia ja juttua sieltä =) kuhan vaan ekaks saan käytyy ne kaikki läpi =D heh.

Sitten asiaan, tää talvi oli (mulle ainaski) erittäin huono. En oikee duunien ja autottomuuden takia kerenny laskemaan niin paljon ku olisin halunnu. Serenahan sinnitteli upeesti koko talven auki, ja harmittaa et mun kiireiden takii tän kauden kausari meni vähä hukkaan. Ja ei siinä, olihan tää huono talvi myös luonnonlumen kannalta. Sitä ei ollu ollenkaa, tai no parisen viikkoo joo, mut ei sillonkaa tarpeeks et oltais esim päästy vetää vihdissä meijä omaa pressii ja reilii. Harmitti et ne siellä seiso koko talven odottamassa lunta, jota ei sitte koskaa tullu. Noh jätän nää valitukset siksee, haluun ajatella et tää oli tarkotuksella tällänen talvi, koska oli niin paljon kaikkee muuta mihin piti keskittyy nii ei sit ainakaa sillee harmittanu ja stressanu se vähille jääny laskeminen. Video matskuu siis saatiin vaan meijän upeelta, koko talven kohokohdalta eli Chamonixin reissulta. Sain väsättyy niistä matskuista pikkusen pätkän, ai että tuli himot laskee ku edailin niitä! Eli nytku ulkona on takatalvi/syksy/kevät/kesä/mikälie, voidaa hyvin fiilistellä kunnon talvea ja puuterilunta!

VAROITUS! Video saattaa aiheuttaa vakavia laskuhimoja!

ENJOYY! ♥

THINK POSSIBLE from noora kerminen on Vimeo.



MUSIC

Beats For Food - ST Beat Battle 375
https://soundcloud.com/casik

Magic Man - Waves
https://www.youtube.com/watch?v=oqr9F9XPqSY

Goldroom - Sweetness Alive (feat. Saint Lou Lou)
https://www.youtube.com/watch?v=nV7Hq3vTJGU&index=24&list=PLkx2pz5li7uDZ8NgzEiTpu3n25X4_AgjE

3 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä laskuhimot huipussaan, just pääsin valittamasta äitille miten kevät ja kesä ja syksy on ihan typriä kun ei ole edes lunta! :D

    VastaaPoista