2013/11/25

My inspiration !


Helgasonin veljeksillä on taas kerran erittäin kova pätkä. Temput ja spotit on omalaatusia ja aivan sairaita =) Veljekset on tällä hetkellä yhtiä mun lempilaskijoista ja niiden laskeminen on aina inspiroivaa et siitä on hyvä ottaa mallia =) Suosittelen !


Vähä suomipojilta leffaa, mukava pätkä ja kyllä erittäin kovvaa laskemista!


Kannattaa pitää silmällä, vasta 18v kanadalainen, luultavasti tulevaisuuden superstara.


Superwomans ! Leffaa suomi naislaskijoilta, kovia mimmejä ovat!


Joe Sexton on ollu mun lemppari iha siitä asti ku alotin snoukkauksen ja on vieläki mun yks lemppari laskijoista =) Sen partteja on aina kiva katella!

Roxy presents Wilder - full movie from Snowboarder Magazine on Vimeo.
Roxyn mimmilaskuleffa! OI hitsi ku noi tytöt inspiroi ja tulee niin sairas himo päästä treenailee mäkee!


Dikaan tästä mimmist, sil on oikee asenne ja huhu mitä juttusii se vetelee ! Super inspiration!


Niin upeeta putskulaskemista ! Tää mimmi on sairas ja se puhuu täyttä asiaa tos videol ! Arvostan ja pystyn samaistuu ! Ite laskisin aina vaan putskuu jos voisin, se on maailman upein fiilis ku pääsee laskee vuorenpäältä koskematonta putskuu huhu!


Keräilin tähän muutamia laskuleffoja/ pätkiä mistä ite oon dikannu ja mistä oon saanu inspiraatioa tulevaa kautta varten ! Varsinki kaikki noi mimmi laskijat on mulle suurin inspiraation lähde, niistä on hyvä ottaa mallia ! Ois kiva kuulla kans mistä te saatte inspiraatioa laskemiseen? =)
Ja arvatkaa mitä hyvällä tuurilla pääsee jo viikonloppuna mäkeen ! jos ne vaa pystyis lumettaa nyt alkuviikon. Pidetään peukkuja ! =)
DREAM BIG ! 

Lisää laskuleffoja löytyy BNGRin sivuilta ja sinne pääsee TÄSTÄ! =)

6 kommenttia:

 1. oi mikä keskus yrittää avata jo viikonlopuks? himmee laskukuumotus täälki HUH HUH!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihti yrittää avata loppuviikkoon mennessä ja talma lumettaa kans kovvaa vauhtii :) sit vähän kauempana sappeeki lumettaa jo :) kyl me kohta päästää laskeeeee jihi :)

   Poista
 2. Mulla on onneksi Lappi varaslähtö viikonloppuna mutta sika mageeta että täälläki päin alkaa näkyy vihreetä valoa. Ainakin Messilän huomasin lumettavan. Mites on muute serenan laita? En oo siitä päässy perille ihan että laulaako tykit sielläkin?

  VastaaPoista
 3. oi ihanaa, oon kade! itekki haluis lappiin =) pidä super hauskaa sielä!
  jooo serena lumettaa kans täyttä vauhtii =) toivottavasti säät sallii nii ehkä jo ens viikolla pääsis laskee sinnekki =)

  VastaaPoista
 4. Jess Kimura on kyllä kovin, kannattaa tsekkaa sen uusin partti mikä o niken leffassa, eli nike never not part 1. Pelkkiä kovia temppuja, ison askeleen menny eteenpäin sen laskeminen tosta capitan pätkästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon vinkistä :) täytyyki heti kattoa tua pätkä !!

   Poista