2013/10/19

Valokarnevaali

m kjk
sfsggdfsf
sdfsf
n,mn,m
n m.n,
ljkljkl
greyry
b bvnvb
dhhdgghs
fgdfg
fgdggd
fghfghgj

Käytiin viime viikon perjantaina kattomassa Linnanmäen valokarnevaali =) sehän on jo järjestetty aikasemminki monina vuosina, mut en oo koskaa saanu itteeni sinne raahattua =D Mut nyt tosiaan käytiin =) ja olihan se käymisen arvonen ! muutenki siitä on varmaa melkee 6 vuotta ku oon viimeks lintsillä käyny ollenkaa =) joten oli se hauskaa käydä kattoo mitä kaikkii uusia laitteita oli tullu ja jne. Nähtiin myös tsäkällä Pariisin Kevät soittamassa siellä lintsin estradilla =) Valokarnevaali on vielä auki huomisen 13.10, sitte Lintsi sulkee talveksi =) Käykää kurkkaamassa upeet valot ja ilotulitukset lintsillä huomenna, jos ootte helsingissä päin =) !


AINIII TÄÄLLÄ SATO TÄNÄÄN LUNTA!!!! ei se tietty maahan jääny, mut ah se fiilis ku näki et jotain valkosta sieltä taivaalta tulee =D Rukallahan ne jo laskee täyttä vauhtia.... kyllä mekin pian täällä, ainaki i hope so =)

4 kommenttia:

 1. Nyt tekis kyl mieli asuu Lapissa. Oon niiiin kateellinen niille jotka on tänää päässy mäkee Rukalla :) Onneksi meki saatii buukattua sinne mökki marraskuun loppuu, ni pääsee näin etelän asukin näkökulmasta alottaa talven etuajassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeepp nii tekis =) Mäki oon iha super kade! Katoin taas tänää aamulla pari laskuleffaa ja huuhu mitkä laskuhimot tuli =D Oi vitsi oon kade kans sulle! =) Itekki tekis mieli lähtee lappii, mut rahat on vähä toista mieltä =D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oii kiitos paljon =)) piristit mun päivän! :)

   Poista