2013/09/28

Laskuvaatteet etsii uutta omistajaa

fwewe
rtertrt
terte
rertert
tertert
erwerre     werwer     wewew
Volcomin kuoritakki etsii uutta kotia. Muutamia vuosia vanha, mutta todella hyvässä kunnossa. Hyvin vähän käytetty =) Tää oli yks mun lemppari takeista pari talvee sit, mutta silloinkin käytin sitä vaan keväisin. Nyt se on jääny unholaan uusien takkien takia =) Ja luulen, että mulla ei oo enää sille käyttöä =) Tää on aika kevät takki, koska siinä ei oo paljoa mitään toppausta, vaan tuo kuori. Takki on naisten mallia ja kokoa M. Mä oon itse 164cm pitkä (noin suurinpiirtein) jos se auttaa yhtään hahmottamaan kokoa =)

Hinta pyyntö 40e.
Takki sijaitsee Espoossa.  MYYTY!


tretrt
erwer
frert
rtyrty
erwerew
rsrt       rtert        rwrwer
Vansin turkoosi toppatakki etsii uutta omistajaa =) Rakastin myös tätä takkia! Tämäkin muutamia vuosia vanha. Taisin max. kaksi talvea käyttää tätä, eikä ollut edes joka kerta rinteessä päällä. Mulla on tapana vaihtaa takkia useita kertoja talvessa =D=D aina tilanteen mukaan... hehe. Tämäkin yksilö oikein hyvässä kunnossa. Se on tollasta hieman kiiltävää matskuu, ja siin on tollanen hyvin huomaamaton tähtikuviointi pinnassa =) Tässä takissa sitten on jo vähäsen toppausta, ja sillä pärjää pakkasessakin. Takki on naisten mallia ja kokoa M.

Hinta pyyntö 40e
Tämäkin sijaitsee Espoossa.

wetwrt     reerr     IMG_1321
Vansin viininpunaiset laskuhousut. Muutamia vuosia vanhat, mutta todella hyvässä kunnossa, oon oikeesti valehtelematta käyttäny näitä ehkä kaksi kertaa. =D Ne on vaan unohtunut kaapin pohjalle ku on tullu hankittua uusia. Ja nyt mulla on olemassa jo toiset viininpunaiset pökät nii ei kaksia tartte, joten näistä voi hyvin luopua. Housut on naisten mallia ja kokoa M.
Haaravälistä lahkeeseen on 79cm
Lantion kohta on säädettävissä tarroilla.

Hinta pyyntö 30e
Espoosta löytyy nämäkin.


Ja jos kysyttävää tulee tai haluutte vaa lisäinfoo nii viestiä vaa =) !! Noi takit on ollu mulle kyllä erittäin rakkaita ja on vähän haikeeta niistä luopua, mutta täytyy vaa tehdä tilaa uusille. Happy shopping!
Palaillaan taas ! =)

5 kommenttia:

 1. Aaah ihania! itse just tarttisin uusia kamoja, niin sopis kyllä ku nenä päähän... Oon tosin aika lyhyt (ja -kinttuinen) niin mietin että noi ois mulle vähän liian isoja :( Volcomtakki ois aika unelma mut liian ohut liian ohut mun tarpeisiin, mutta toivottavasti löytävät hyvän kodin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööh voi vitsi, harmi :) mut kiva ku kommentoit! :) toivotaan että löydetää niille hyvät omistajat :) ! Josnoi ei täällä mee kaupaks nii vien kirpparille, eiköhän ne siellä viimeistää mee :))

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. hei oisin super kiinnostunu tuosta ekasta volcomin takista!!!!! :)
  pystysitkö ottaamaan takista vähän mittoja että jos vaan päälle natsais ni oisin ehottomasti innokas ostamaan :p!

  VastaaPoista
 3. eli siis alustava (ja aika varmasti ostan) varaus! Pistin sinulle viestiä facebookissa:)

  VastaaPoista