2013/09/27

Flowers

rgreger
fgdfgdfg
vvgfdg

Heeyo =)
Hektisiä aikoja eletään, duunia aivan superisti, koulun loppu häämöttää jo ja lopputyön deadlinet lähestyy ja talvi on tuloillaan, pitäs ehtiä valmistautumaan siihenki! Emmä kyl valita tosta talvesta yhtään =) sais tulla, vaikka ihan heti ! Ihanaa on ollu ku ilmat on lähteny kylmenee ja odotan vaan niitä lumen ensihiutaleita ! Ens viikolla ois tarkotus pitää jo perinteeksi muodostuneet pressin rakennus sessarit. Tänä vuonna vaa meijä pikkupressi saa uuden ystävän, nimittäin reilin!! AIVAN saan oman pikkureilin meijä pellolle =) kuin mahtavuutta! Nyt vaa odottelemaan sitä lunta, että pääsis kuvailemaan =) Tästä talvesta tuleee niin paras!! I know it!

Mulla ois muuten parit laskutakit jääny vähemmälle käytölle ja kelasin myydä ne =) Oisko täällä kiinnostuneita ostajia? Jos kiinnostuneita löytyy nii voin uppia jotai kuvia ja tietoja niistä tänne =)

8 kommenttia:

 1. Laita ihmeessä kuvat takeista. :) Jos vaikka iskis muhun :DD

  VastaaPoista
 2. Laita kuvia, vois katsoa nappaisinko jonkun kakkostakiksi ! Onko sulla ylimääräisiä laskuhousuja myös? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihii jeejee =) joo voisin kaivella mitä kaikke tuolta löytyy, laitan niitä sit heti tänne esille =)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Sulla on kiva blogi, piti liittyä seuraamaan! Missä lasket ens kauden? Ite lasken Talmassa ja ois niin huippua löytää vähän laskuseuraa, yksin on niin tylsää.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi kiitos! :) ihanaa :) Mä lasken serenassa, koska se on mua lähempänä :) mut kelattii tos just ykspv poikaystävän kaa et käytäis laskee kans talmas tänä talvena :) ! Ois ihan mahtavaa saada laskuseuraa :) voidaa vaik porukal laskee sitku tullaa käymää talmas! Olis salee hauskaa :)

   Poista