2012/11/30

Muutamia kuvia instasta viime päiviltä =) tein mun poikaystävälle vähä erilaisen joulukalenterin, ku kelasin et se ei koskaa syö niit suklaakalentereita, nii ehkä tää on mieleisempi sille =) ja nii oliki, eli se on siis keissi bissee johon tein tohon takapuolelle joulukalenterin =) Hihih ! Ja pidätte mua varmaa iha hulluna mut en vois olla innostuneempi tosta myrskystä, siis iha mahtavaaa! kunnon maailmanloppu meininki =) ah ja ku oon toivonu viime kesäkuusta jo lunta niin oon iha onneni kukkuloilla =) Noukka alle ja mäkeen jeeaa! Can't wait! =)

Nam frozen yogurt ! =)Koulussa värijuttui :)Oi joulu tule jo! ❤I made a christmas calender for my boyfriend :) 24 beers, one for each day before christmas :)16825_10151121802160899_461899285_nMy new mini nikon :) se on pienempi ku luottokortti! Aah se on niin söpö mä en kestää<3 mulla on ihanin poikaystävä ! <3Myrsky! Iha mahtavaaa ! I'm so happyy! ⛄Nää kengät oli huono valinta toho säähän :D mut jeeee en yhtää valita, nyt on ainaskii lunta <3 hihii

2 kommenttia:

  1. awww haha toi kaljakalenteri :D vaikutattepa söpöltä pariskunnalta! makeet noi laskuhousut kans. samat fiilikset kyl talvesta ja lumesta, oon vaan just onnellinen ku vihdoinkin päräytti talven päälle! tulin just lenkiltä koiran kaa, ihana vaan kiskoo pyjamahousujen päälle snoukkahousut ni eipä tullu kylmä!

    VastaaPoista
  2. hihi voi kiitos =) ihanaa et löytyy jengii jotka fiilistelee lunta ja talvee yhtä paljon ku minä =) tuntuu aina välil et on nii yksin sen kaa =D jeepp mun mielest tuol on nyt aiva unelma sää, ihana pakkanen ja lumi ! ja just jos vaa pukee kunnol nii ei tuu kylmäkää =) ah ihanuutta! toivottavasti pian pääsis taas mäkeen =)

    VastaaPoista