2012/09/26

TAJUA ITSE


Tajua itse -kampanja kypärän asialla



Suomen lumilautaliitto haastaa kaikki suomalaiset lumilautailijat mukaan: tajua itse käyttää kypärää!
 "Kaikkien on tajuttava itse käyttää kypärää, ettei tarvitse kokea samaa kuin minä."
-lumilautailija Tomi Taskinen

Tomi Taskinen loukkaantui pahasti 2011 helmikuussa, jolloin hän lensi lumilautanäytöksessä kuudesta metristä tasaiselle, löi päänsä ja menetti tajuntansa. Hän laski ilman kypärää ja sai aivovamman.
- Mun tavoite on, että kaikilla olisi kypärä. Mutta ketään ei voi pakottaa. Kaikkien on tajuttava itse käyttää kypärää, ettei tarvitse kokea samaa kuin minä, Tajua itse -kampanjan keulakuva Tomi Taskinen kertoo. Hän on parantunut vammastaan ällistyttävän nopeasti, mutta kaikki eivät ole yhtä onnekkaita.

Suomen lumilautaliitto haastaa Tajua itse -kampanjassa kaikki suomalaiset lumilautailijat kantamaan kypäräänsä ylpeydellä.
- Haluamme, että jokainen laskija käyttää kypärää ja jakaa kuvansa Liiton Facebook-sivuilla. Myös tarinansa kypärän hyödystä saa samalla kertoa. Tavoitteena on tietenkin, että kaikki suomalaiset laskijat jakaisivat kuvansa! innostuu Suomen lumilautaliiton toiminnanjohtaja Mats Lindfors.

Ensimmäisenä kypäräkuvansa Suomen lumilautaliiton Facebook-sivuilla jakaa Tomi Taskinen. Kauden aikana sivuille kuvansa lisäävät myös maajoukkuelaskijat ja muut lumilautatähdet. Kuvista kootaan myöhemmin kollaasi.
Mun mielestä on mahtavaa ku jengi tukee tällästä asiaa! Oon ite aivan mukana ja käytän myös aina kypärää mäessä! Mun mielestä se vaan kuuluu olla! =) joten nyt kaikki laskijat käykää poustaamassa kuva omista kokemuksista kypärä päässä tässä osoitteessa https://www.facebook.com/suomenlumilautaliitto  ja yritetään tulevaisuudessa välttyä samankaltaisilta kauheilta tapaturmilta! Tässä vielä ohjeet kuvan laittoon ! =) 

Tervetuloa mukaan Suomen lumilautaliiton 
Tajua itse -kampanjaan! 

Jaa ilolla kuvasi itsestäsi kypärä päässä
Liiton Facebook-sivuilla! 
Kuvista kootaan yhteinen kollaasi, joten kaikki kuvat
otetaan ilolla vastaan. 


Jotta muutkin osaavat liittyä mukaan,
tee seuraavasti:

1. Ota itsestäsi kuva kypärä päässä.
2. Lisää kuva Suomen lumilautaliiton
Facebook-sivuille.
3. Kopioi tämä teksti ohjeineen
ja lisää se kuvan mukaan.
4. Kirjoita alle omat kypäräkokemuksesi ja jaa kuva tarinoineen!

wwewe
ranska mortzine 2011 147
wwqeew
wewefef
wqqweq
ewwewed
jiiiu

2 kommenttia:

  1. toi toka vika kuva o iha sika söpö :D hihii i think you know who am I ;)

    VastaaPoista