2012/04/03

mökkisessarit

heyoo! joo o sanoisinko, että meillä oli mielenkiintoisin viikonloppu hetkeen! ja samalla siistein =) Oltiin viime viikonloppu meijän mökillä vihdissä, mun veljen, sen frendin teemun ja casin kanssa. Mentiin sinne perjantaina ja käytiin kaupassa, saunottiin, syötiin ja pelailtiin, pojat soitteli vähä levyi... semmosta chillailuu =) Lauantaina sitte käytiin casin kanssa mäessä, casi laski toista kertaa elämässää laudalla ja mitä mä voisin muuta sanoo ku et lopuks se veteli jo presseihi ja flatdowniin fiftareita.... =) ku tultii takas möksälle pidettii pieni muotoset sessarit siin mun pressil =) pojatki veti ekaa kertaa laudalla moneen vuotee, vähä aluks oli huteraa, mut kyl ne molemmat fiftareita veti lopuks kans siihe pressiin =) Löytyy video todistettaki siitä, rullailkaa vähä alemmaks ja kattelkaa se =) !!! nooo ku ilta siitä eteni nii käytiin saunassa ja syötiin ja chillailtiin ja hieman tuo alkomaholiki maistui =) Päätettiin sit siin puolen yön paikkeillä lähtee kattoo nummelan yöelämää ku saatiin sinne yhtii bileisiin kutsu... ja nummelahan on n. 20km päässä siitä meijän mökistä. Käytii bilettää nummelan antoniuksessa ja voi sanoo et oli omanlainen kokemus... no paras juttu oli se et ku lähettiin sit pois sieltä antoniuksesta, nii meitä odotti siin edes limusiini, siis oikeesti limusiini. Eipä kovin monet voi sanoo et on saanu kyydin baarista limusiinillä mökille :DD haha semmonen ilta siis. Sunnuntai meni sit siivoillessa ja loppuilta kotona rentoillessa =) mul on myös kuva materiaalia tosta la illasta, niitä varmaa pääsee ihailee seuraavissa poustauksissa =) Semmosta ja sit muutama muu juttu, multa pöllittiin luuri tossa toissa viikonloppuna, ja päätin sit kertaheitolla ottaa kunnon puhelimen, ostin siis iphone 4s =) oon ollu super tyytyväinen siihe. Pikku hiljaa alkanu oppii käyttämääki sitä =) eipä mulla tässä oikee muuta =) palaillaan! ps. kattokaa toi video alempaaaaa!!! =)=)=)
548242_2925208964562_1091017717_32089650_180587304_n
ada
wwewe
ssffddf

xxv
<zczc
tictackkei naamm, iskä toi tulkkareita italiasta!

3 kommenttia:

  1. voin tuoda lisàà tictackei jos loppuu ensviikkoon mennes :D en varmaa tuo noit perus oranssei, koska niit on suomeski!

    VastaaPoista
  2. vau jee kiva video ja PARAS biisi! ei vitsi ku ois ollu kiva olla sessareis mukana hahhaaa :) tuo fronttirokki ja jotain ulos oli hiaano. ja mitä miks limusiini hä :D tuutko muute wappulounaille eli rukalle vapuksi!?

    VastaaPoista
  3. rowi: JOOOOOOO tuo!!! tuo jotai hyvviiii makui ei niit mango ku en niist tykkää nii paljooo =)

    autio maa: voi kiitos =) hahah ku siitä limusiinistä en itekkää oo nii saletti et miten siihe päädyttiin, kaverin faija halus tarjoo meille vähä paremman kyydin kotiin =DD ööö no en oo siitä vielä varma, kova hinku ois kyl päästä vielä kevätlumille =)

    VastaaPoista