2012/02/29

aurinkoa ja pariisin kevättä!

hellouu! täällä taas koto suomessa, hieman masens tulla takasin, olisin halunnu vaan jäädä laskemaan! Mut back to reality ! En oo nyt hirveesti kerenny mitää noita videoita kahlaa läpi... en oo vielä kerenny ees purkaa mun matkalaukkuu :D duunissa menny nyt taas kaikki aika huoh. kumpa voittais sairaan määrän rahaa eikä koskaa tarttis tehä enää duunia !!! :D nomutta yritän parhaani saada sitä videoa kasaan joten älkää suuttuko mulle jos se ei iha heti tuu tänne =)) Tää päivä on menny bodypumpissa, aurinkoa fiilistelemällä ja kuuntelemmalla uutta pariisin kevättä! joko ootte ite ehtiny sitä kuulla? Aivan sairaan kiva levy, tykkään melkee jokaisesta biisistä, mut suosikeiks on ehkä jo muodostunu biisit saari ja kevät. niit oon luupannu nyt melkolailla ! :) Lopuks kuvia vielä vikoilta päiviltä St. Antonista =)
Pariisin Kevät - Kevät

jiiiu
hvhhmhm
bvnvbnv
gfhfg
cvvbcv
hahahah BADDOG!!
hnnv
ps. Tää on ehkä siistein viinakauppa koskaa! siel sai ite noista tuubeista valita mitä juomaa halus siel oli aika lailla kaikkia liköörejä ja sen semmosta ja sit sai valita pullon ja sit ne valutti tuolta sitä juomaa suoraa sinne pulloo! hulluu, sairaan mageesti tehty koko kauppa, ite sieltä tarttu mukaa pullo absinttia huuuhhh sillä saa joku vkl hyvät pärinät !!
hghgjh
jlnljnkl

2 kommenttia:

  1. ei vitsi, meinasin aiemmista postauksista kysyäkin et ootteko st. antonis kun näytti niin tutulta. oon ite kans suuntaamas sinne muutaman viikon päästä! pitääki käydä tos viina kaupas hahaaa, siel on kyl rentoa kun voi esim polttaa kahvilois jne, niin hassua. ihan sika kiva muute seurata sun blogia kun lasket parkkiaki. ei meitä tyttöjä nii kauheesti aina näy siel reilejä hinkkaamas, enkä tiiä et kukaa ainakaa bloggais (t. salaa siitä haaveileva heh

    mut jatka samaa malliin, sul on kans kivoi kuvia! ite sain just gopron ja oon aika innoissani. sori ihan kauhee stoori, kiitos anteeks näkemiin!

    VastaaPoista
  2. heiiii eiku sika kiva kommetti! joo st anton oli sairaan rento mesta! tykkäsin tosi paljon ! siin Lechin alueella joka on aika lähel st antonii nii siel on kans hyvä parkki, kantsii se käydä kans tsekkaa jos sinne päin on menossa, bussilla pääsee helposti vaihtamaa kyliä =) ! ja noi afterskiit kannattaa kans käydä kattoo, siel on sanoisinko aika omanlainen meininki =) !! suosittelen mooserwirttiä ! tosi kiva kuulla et tykkäilet ! =)) vitsi mäki haluisin gopron salee tosi rento just varsinki tollee alpeil! haha ja sori nää munki selotukset ! =DD

    VastaaPoista