2014/10/06

Kuulumisia

Moikka taas pitkästä aikaa :) Blogihiljaisuus johtuu siitä, koska mun vanha kone ei suostunut enää yhteistyöhön. Nyt mulla on uusi mahtava kone jolla voi tehdä mitä vaan :) eli pääsen taas muokkailee kuvia ! 
Miten teijän kesä menny? Mulla meni iha loistavasti :) skedeiltii, hengailtiin, mökkeiltiin, reissattiin, roadtrippailtiin, muutin pois kotoa, pääsin opiskelemaan, sain paljon uusia kavereita ja noh tein mä töitäki :D nyt oltu noin kk uudessa koulussa ja täytyy sanoo et oon super onnellinen! Se on iha dream come true :) 
Aivan mahtavaa porukkaa ja mahdollisuudet tehdä mitä vaan :) happy happy! 
Nyt ku syksy on taas saapunu ja puut ja lehdet kellastuu, alkaa toi laskuhimo vaan kasvaa ! Ostin itselleni taas kausarin, mutta tällä kertaa Talmaan. Ihan vaan sen takia koska asun nykyään lähempänä sitä :) Toivotaan että tulis hyvä talvi ja paljon lunta! Jos joku lukijoista täällä laskee talmassa niin hihkaskaa :) on kiva saada laskuseuraa ! Ja hei kelatkaapas, boardexpoihin on enää kolmisen viikkoa !! Oijoi, ja sitä ennen ehtii olla monta laskuleffan ensi-iltaa. Huippuu :) 
Laitan viel tähä loppuu vähä skedeilyy kesältä, mini pätkä jolla osallistuin Trl videokisaan :) voittoa ei tullu sieltä, mutta ctrlilta sain uuden laudan tuon viimeisen ollien kunniaks =) Palaillaan, mulla on teille roadtrip kuvia tulossa :) 

2 kommenttia:

 1. Huomasikko muuten että Talmassa saa sen kamasäilytyksen vuokrattua talveksi? Että voi jättää viikolla lautakamat sinne, niin pystyisit helposti tulee suoraan koulusta nollaa koulupäivän Talman rinteissä ja ilman että tarvii rahata kaikkii kamoja mukana :))

  Talviiiii, tule jo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo mä otin sen säilytyksen :) kelasin just samaa et pystyn helposti tulee suoraa koulust talmaa :) ! Nyt vaa sitä lunta et pääsis laskee!! :)

   Poista