2014/02/03

I ♥ Chamonix


Mont Blanc


Jäätikköä
Iskä noin mun ikäsenä =)

Mun mummi ja vaari chamonissa noin 30 vuotta sitten. Vaari lähtee vielä nytki mukaan reissuun! Täytyy arvostaa!!
Olipa namia, syötiin ihan sairaasti, ja munkaa just leikattu suu ei yhtää maindannu =D

Aiguille du midi. Se on se unelma, päästä joskus laskemaan toi ! Sinne tarvitaan opas ja se on sellanen päivän kestävä reissu. Täysin offaripiste ja todella vaarallinen jos menee väärille mestoille. Siks se opas on tärkee, koska ne tietää missä railot menee ja missä on tarpeeks kestävä lumipeite, että siitä voi laskea yli. Ehkä vielä joku päivä. Tällä kerralla ei valitettavasti päästä tota vallottaa, koska mun veli ei pääse reissuun mukaan intin takia ja ollaa luvattu, että lasketaa se yhessä joskus, nii sitä odotellessa =)

Muuten varmaa kyllä aivan huippu reissu edessä. Ostin itelleni tossa pikku lahjan... nimittäin GOPRON! Ihan huippuu oon ihan innoissani, kuvaus tulee olee niin paljon helpompaa, ku ei tartte raahaa joka päivä sitä isoo ja painavaa kameraa mukana =) hiiih! Ja tosiaan enään 5 päivää lähtöön ! Can't wait!
Nää kuvat on siis dioja mun mummin, vaarin ja iskän vanhoilta reissuilta. Ja kaikki kuvat on Chamonixista mihin ollaan nyt reissaamassa.

2 kommenttia:

 1. olin kysymäs et mil oot muokannu nää kuvat kunnes huomasin et eihä nää oo sun kameral otettuja haha! :D Vitsit anu ja epe näyttää niin nuorilta :) ja erilaisilt, varsinki epe ku sil ei oo sitä hattuu :D Mut mä rupeen nyt valmistautuu, 3h ennen ku lähetää kentälle, IIIIK!

  HYVÄÄ MATKAA TEILLE!!! Ota paljon kuvia :)))
  MUL TULEE NIIN IKSU SUA <3 lähettelen sit postikortteja, pus pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi jeeeppp =) OI vähä jännäää! NAUTI !! Pidä siel reissus super hauskaa ja ota superisti kuvia =) ! Mullaki tuleee super iksu sua <3 ! halipushali!

   Poista