2014/01/02

Koskella



Hellou! Sorry ku meni vähä pitkää tän poustaukseen. Flickr ei oikee suostunu yhteistyöhön mun kans ja siks en saanu kuvia tänne =) nojoo nyt on joulut ja uudetkivuodet takana päin. Täytyy kyllä sanoa etten olis voinu olla iloisempi et vuos 2013 loppu. Se ei ollu mun vuos... ja siks just 2014 tulee olee superisti parempi! Teen itselleni bucket listin ens vuodelle. Eli listaan kaikki asiat mitä haluisin tehä, ja sit kans teen ne =) Listalle on päässy jo aika paljon kaikkee ja voisin teille tännekki laittaa niitä jossai vaiheessa, jos kiinnostaa? =)

Joooo o, mut tiiättekö mikä on tosi pahasti vialla ? SE ETTEI OO LUNTA! tää ei oo tosikaa. En muista millon viimeks on ollu näin huono talvi lumien suhteen.. Onneks serena vielä sinnittelee auki, mut jos yhtää vettä sataa lisää, nii eipä sekää pysty kauaa auki olee =(
mut häähääää onneks mul on pelastus!! nimittäin kuukauden päästä meil on nokkakohti ranskan alppeja =) CHAMONIX, HERE WE COME! en vois olla enempää innoissani. =)=)=)

6 kommenttia:

  1. ihana toi sun colourwearin (?) takki! ooks ostanu tänä vuonna vai viime?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mäki dikailen =) Joo clwr se on ja tänä kautena ostin, suomesta ne oli heti loppu jokapaikasta, mut sit bluetomatosta löyty onneks =)

      Poista
  2. Ihana beibeh <3 t. arvaaaaa kuka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitos beibss =) ps. taidan arvata kuka ;) <3

      Poista
    2. Ootko nyt iha varma kamuseni? ;)

      Poista
    3. Ahaha en kyl oo :D luulin et tiesin mut nyt en oo enää varma :DD

      Poista