2013/09/01

THE VIDEOBadabim badabum tässä se olis VIHDOINKIN video meijä alppi matkasta... eihä siihe menny ku melkee kaks vuotta tehä.. =D noei vaiskaa, vihdoin sain lisää muistii koneesee nii sain editointi ohjelmanki toimimaan =)
Haluan huomauttaa sen, että en osaa editoida (ainakaa niikun mä ite tykkäisin) tää on parasta mihin pystyin =D ja kuvaus saattaa olla osittain hieman heiluvaista, mutta ihan katseltavaa =) joten nytku sain itteni ja tän videon haukuttua, enjoyyyy! =)=)=) 

PS. Aivan kauheeet himot laskeeee !!! kattokaa tota puuterin määrää tos videol, aaah mä sulan!

12 kommenttia:

 1. äää voi ei, muutenkin hirvee hinku rinteeseen ja nyt vielä tää video :--D lumi tule jo !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeepp mullaki ihan kauheet himot laskeee ja kelasin fiilistellä sitä oikee kunnolla täl videol =) kyllä se lumi tulee kohta... sen on pakko !! =)

   Poista
 2. eikä ihana toi yks kohta ku kaaduit :DD "oh dammm!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha jooooo, naurettiin iha käppyrässä sillon siel reissus tolle =D

   Poista
 3. Hei, miten sä oot alkanut laskee parkkii? Ootko vaa lähtenyt tosta vaa harjottelee vai onks joku auttanut sua?

  Mähän viime talvena aloin menee pienistä presseistä ja noin mun poikaystävän avustuksella, mutta aika nopeesti sit kävin murtaa mun ranteen. Olis kiva saada jotain vinkkejä harjotteluun tulevaa talvee varten ettei tarttis taas päivystyksee lähtee kipsaa kättä :DD

  Hyppiminen on kyllä kivaa, eikä läheskää niin pelottavaa. En tiedä mikä noissa reileis sun muissa on kun vaan kaatuilen ja telon itteeni o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäki alotin aika varovasti ja ihan itekseni. Jotenki ne pressit alko ekana kiehtoo mua. Mä aloin vaa pikkuhiljaa harjottelee niistä helpommista ja matalimmista ihan vaa fiftareita. Siitä vähä innostus lähti ja sitte yks talvi päätin vaa et ostan kausarin serenaan, koska siel oli hyvä parkki ja halusin alkaa laskee enemmän =) Siellä sitte oikeestaa oon oppinu kaiken mitä osaan nytkin, joka talvi oppii aina jotain uutta =)
   Pari ekaa talvee serenassaki laskin oikeestaa itekseni, en tuntenu ketää. Joten keskityin vaa hinkkaamaa fiftareita ja boardslideja. Mä oikeesti hinkkasin vaan niitä, niiku joka päivä, melkee sen kaks talvee, joten siin tuli aika hyvä pohja. Koska ne katsii kyl osaa ennen ku lähtee kokeilee mitää asteita tai muita temppui =) Sitte pikkuhiljaa ku musta alko tuntuu hyvältä nii aloin kokeilee bäkkiboardia ja asteita ja reilit tuli vasta parin talven jälkee kuvioihin. Silloin tutustuin serenas pariin tyttölaskijaa ja ne ku osas vetää jo reilei, nii niitten avustuksella uskalsin kokeilla =) Boksei mä oon vetäny aikas vähän verrattuna presseihi ja muihin obstaakkeleihi. Mut innostuin niistä enemmän just viime talvena, mut niihin siis ei oo hirveesti antaa neuvoja, paitsi, että aina ku alottaa jotai uutta nii katsii oikeesti alottaa niistä helpoimmista jutuista. Ei kantsi lähtee keulii liikaa. Eli kantsii melkee alottaa vaa sillä et hyppii perus rintees ollieta, vaikka lumimöhkäleiden yli. Sillee oppii hyvin ponnistamaan ja samalla saa kans harjotella sitä laudan hallintaa. Sit pikkuhiljaa voi siirtyy niihin bokseihin. Kantsii aina vähä seurata tai kysyy iha suoraa toisilta laskijoilta millaset vauhdit esim. pitää ottaa siihen ja onks se ländi superjäinen, heittääks nokka hirveesti jnejne. nii tietää vähä paremmin, ettei lähe vaa suorinpäin menee. Sitku hyppää nii kantsii pitää jalat vähä koukussa, ei ihan suorina ja ettii sellanen omakohta miten pysyy tasapainossa siinä ilmassa, ei saa nojaa liikaa taakse mut ei liikaa eteenkää. Ja sit yrittää aina päästä ländii asti, koska jos tulee kummulle (tarkottaa et vauhdit liiaan hitaat) hirveen monta kertaa nii siin rikkoo kyl jalat ja polvet super nopee! Et se vauhti on kyl tärkee et se on oikee!
   Sit presseis ja reileis, kannattaa aina tsekkaa neki ennen ku lähtee mitää tekee. Kantsii kattoo et millanen nokka siihen on, paljon pitää ponnistaa jne. ettei vaa törmää siihe. Sit lädin voi tsekkaa kans onks jäinen tai hirveel kuopalla. Sit taas mä teen sitä et katon yleensä mitä muut tekee, miten ne menee siihen, millä vauhdeilla ja sit lähen vast ite menee. Presseis, koska ne on yleensä leveitä kannattaa pitää tasapaino keskellä, koska jos nojaa kanteille nii varmasti lähtee lauta alta ja sillon on varmat pannut.
   Reileihin yleensä hypätään sillee hieman sivusta päin, ei suoraa kohti. Siinä pitää sit vähän osaa jo ponnistaa ja hallita lautaa et saa sen siihen reilin päälle. Vauhdit on tärkeet myös reileissä, koska jos tulee liian lujaa nii luutavasti vaa hipasee reilii ja lentää reilusti sen yli tai tippuu puolessa välissä pois. Liian hitailla vauheilla saattaa törmätä siihe reiliin ja se ei oo kivaa. Eli hyvä ponnistus ja sopivat vauhit ja oikeesta kulmasta tuleminen, tietty sit riippuu aina vähä reilistä, mut noilla pitäs pärjää =)

   haha nyt mä oon pölissy tähä aikas paljon tekstii =D pitäskö mun tehä tästä iha poustaus? =)

   Mut oon kyllä sitä mieltä, että ku toisten kanssa laskee nii oppii paremmin ku yksin! Yksin voi tietty keskittyy paremmin, mut kaverit yleensä painostaa vähä ja sillo saa itestää enemmän irti, ne myös opettaa ja neuvoo jos sille on tarvetta =) Kantsii löytää laskubuddy ! =)
   kyl sä varmasti enstalvena pääset pitkälle ku meet vaa rauhallisesti ja et tee vaa sillee mikä tuntuu hyvältä, ja mihin uskoo pystyvänsä! Kantsii hankkii hyvä perus laskupohja, se helpottaa tulevaisuudessa sit huimasti =)

   Poista
 4. Hahha, kiitos ihan sika hyvä vastaus (eikä mikää huono postausidea ;)) Mä just aattelin että ottaisin kausarii Serenaan talvella. Oli vähän puhetta, että mun kaveri kanssa ostais kausarin sinne (itseasiassa kyseessä on sun broidin tyttöystävä :DD)

  Ja kattoo jos saisin ton mun kundin kannustaa (painostaa) mua vielä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha jeij hyvä että kelpas ! =) NONNI no sittehä me nähdään siellä talvella =) !!

   Poista
 5. huikee video! todellaki tuli ikävä talvee! mikä toi eka biisi oli? shazam ei tunnistanu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon =) kiva että pidit!! munki puolesta sais lumet tulla maahan niiku NYT!! =))

   Poista
 6. aaa siel ne olikin lopussa ne biisit, miten mulla meni ohi ekalla katselukerralla!!

  VastaaPoista
 7. joo se oli tosiaan casin tekemä, esim. soundcloudista löytyy ku ettii nimellä Beats For Food =))

  VastaaPoista