2013/08/28

Roadtrip part one

xvxvxv
vvfv
vnn
dsccs
cvcvv
bcbb
trhh
nfhnn
hnn
hfnfhn
gh
fffh
Kuvat tulee parissa pätkässä, niitä on niin paljon =) tässä yyteristä! Ja eiks oo aivan mahtavaa et suomesta löytyy tälläsiä rantoja!!


Heii vaan pitkästä aikaa =) nyt ois sitte toisetki lomaviikot vietetty (tai pari päivää onneks viel jäljellä). Käytiin casin kanssa pienellä roadtripillä täällä suomessa =) oli kyllä hauskaa ja ihanan rentouttavaa ja ilmatki oli mitä parhaimmat. Jotenki tää kesä on ollu älyttömän stressaava ja ahdistava, ja en jaksais sitä enää sekunttiikaa ! Tua loma siis tuli aivan oikeeseen aikaan =) Kierrettiin turun kautta rannikkoa pitkin poriin, jossa yövyttiin eka yö =) Budetilla kun mentiin, niin yövyttiin teltassa yyterissä! Seuraavana aamuna herättiin aikasin kuudelta ja lähettiin kävelemään rannalle, oltiin ainoita siellä ja meil on koko 5km pitkä ranta itellämme =) sieltä lähettiin sitte ajelemaan vaasaan päin rannikkoa pitkin. Oli niin kauniita maisemia ja pikkuteitä ja kyliä, ihanan idyllistä =) Käytiin merikarvian kautta, ja löydettiin sieltä makeita jokia ja koskia. Seuraava yö nukuttiin sitte vaasassa, teltassa kans. Vaasa oli kyllä aika pettymys, jotenki odotin enemmän, mut olihan siellä iha nättiä, mut ei niin kiva verrattuna poriin ja yyteriin =) ainakaan mun mielestä ! Vaasasta lähettiin sitte aikaseen ajamaan seinäjoelle päin ja tuuriin =) Olihan meijä nyt iha pakko nähä se jätti hevosenkenkä ja yksisarviset ! Seinäjoella ei oo kyllä paljoo mitää tekemistä, tai me ei ainakaa keksitty mitään.. tai käytiin me minigolffaa hehe =D Seuraava yö yövyttiin sitte jo ihan katon alla, käytiin moikkaa casin isovanhempia siinä seinäjoen läheisyydessä ja saatiin sieltä yöpaikka =) Siellä oli kyllä niin rauhallista, vaan peltoo ja metsää =) Seinäjoelta sitte paahdettiin täysii takasin etelään ideaparkin kautta ja meijän mökille vihtiin =) Reissu oli ihan huikee ja meil oli aivan sika hauskaa =) Vapauden tunne oli ihana, et saatiin mennä minne haluttiin milloin haluttiin eikä kukaa voinu estää meitä =) Tähän oli hyvä lopettaa tää kesä. Nyt kiitos nopeesti se talvi ja lunta!!!! =) * sitä odotellessa xoxo =)


2 kommenttia:

  1. Mäki haluun lunta!!! Nään joka yö snoukkailusta untakin kun kaipaan lautaa alle ja rinteeseen. Epätoivosena tulee myös katteltua että millon Lapissa kylmenee säät :D

    VastaaPoista
  2. jeeeeppp ihanaa et joku muuki kaipaa talvea samalla tavalla =) hajoilen tääl ku kattelen kaikkii lumilautailu pätkii... ei ehkä kaikkein viisainta, ei auta yhtää laskuhimoihi pahentaa vaa =D nomut hei jos positiivisena miettii nii mä olin rinteessä viime vuonna jo lokakuussa eli perjaattees noin päälle kuukauden pääst tästä =) jejejjejejejejejeje kyllä se talvi tuleeee =))

    VastaaPoista