2011/06/13

Jeppistä, mun loma täällä espanjassa tuli nyt loppuunsa. Tänään kotio =( Eilinen viiminen päivä oli just rento, käytiin nugetoimassa rannalla ja oi vitsit ku se vesi oli ihanaa, niin lämmintä ! olisin voinu olla siel varmaa koko päivän =D illalla sitte käytiin ekaks sangrioilla, oli iha sairaan hyvää sangriaa en yleensä tykkää punaviinistä mut tossa se meni helposti =)! sangrioiden jälkee käytiin syömässä hyvää ruokaa =) myöhemmin käytii viel "krääsäkujal" missä siis on eri kojuja ja kaikkee koruja ja laukkuja ja feikki raybaneja ja sen semmosta =) Ostin sieltä semmosen maailman söpöimmän vesipiipun =) kuvia varmaaki siitä myöhemmin! ja parit feikit arskat jajaja pari käsikorua =) kotimatkalla käytiin vielä syömäs jätti jätskiannokset joita melkee kukaa ei jaksanu syödä loppuu =D hihi. Nyt siis nokka kohti suomea, lähetää ajelee iha just lentokentälle päin =)! palaillaaa tsauuh! =)
lkldsks kdlsdk sadkaöladksö ,jljhl IMG_1928 IMG_1954 Ja tää kuva iha vaa sen takia koska se naurattaa mua iha sikana! :D

2 kommenttia:

  1. ootko lopettanut blogin pitämisen?

    VastaaPoista
  2. en oo tai en oo varma, en oo oikee saanu matskuu ku hirvee kiirus ja duunii jatkuvasti =( mut mä ajattelin et ryhdistyisin täs syksyllä ja alkaisin taas kirjotella jottai =) !!!!

    VastaaPoista